- jakie są wasze wrażenia ?
-czy odrastające kują?
- wystarcza zwykła maszynka ?
Wiem że to głupie ale jestem ciekaw ! czekam
golenie ciała
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
golenie ciałaPanowie ! czy goliliście kiedyś sobie pachy ? Nastała epoka gdzie coraz więcej facetów jest metroseksualna mnie także przeszkadzają włosy pod pachami i mam pytania odnośnie tego
- jakie są wasze wrażenia ? -czy odrastające kują? - wystarcza zwykła maszynka ? Wiem że to głupie ale jestem ciekaw ! czekam
Re: golenie ciałaNie tylko pachy ale i okolice Twojej Wizytówki. Za długie włosy ( i te na głowie też) sprawiają wrażenie niechlujstwa. Na początek proponuję przystrzyc na ok 1cm długości - gwarantuję ,że nie spowodują podrażnienia skóry. Robię to nożyczkami z zaokrąglonymi końcówkami. Utrzymanie wygolonych tych okolic ciała wymaga dużego zaangażowania czasowego . Partnerki takiego pswięcenia nie wymagają, uważają to za niemęskie. Jeśli masz wymagającego partnera i będzie Ciebie golić - to Twoja rzecz!
Re: golenie ciałaWitam Matek, ja gole nie tylko pachy ale też inne części ciała. Jakie wrażenia? Na samym początku trochę dziwnie, tak łyso ale to nic dziwnego. Przyzwyczajenie robi swoje. Latem pełen Lux!! Nie pocisz się w ogóle, do tego dochodzi estetyka. Nic nie kuje, i gole zwykłą maszynką, jak masz duże to przytnij nożyczkami lub zwykłą maszynka do włosów.
Re: golenie ciałaZdecydowanie lepiej i bardziej estetycznie wyglądają ogolone pachy. Zgadzam sie z opiniami,że na początku troche trudno się przyzwyczaic ale to kwestia czasu.
Re: golenie ciałatak dokładnie ogolone pachy to jest coś nie pocisz się nie zostawiasz plam pod pachami super,ja i moa Partnerka golimy miejsca intymne ponieważ włosy Nam przeszkadzają
Re: golenie ciałaZ miejscami intymnymi jest troszeczke inaczej,osobiscie mam opory żeby się tam golić. Uważam to za zbędne,w czym moga przeszkadzac włosy??
Re: golenie ciała
Niektórym panią to przeszkadza. Spróbuj lepiej to wygląda, i jest bardziej konfortowo
Re: golenie ciałaTylko teraz pytanie,czy golisz miejsca intymne dla siebie i własnego komfortu,czy też może w celkach typowo erotycznych?
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
|