Jestem Przeciwny karze śmierci !!!
23 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Jestem Przeciwny karze śmierci !!!Właśnie my Europejczycy musimy pokazać, że jesteśmy na następnym etapie rozwoju społecznego. Musimy dawać Światu przykład. Tu nie chodzi tylko o zwykłe humanitarne zasady, kara śmierci cofa nas do średniowiecza. Bezwzględna odsiadka w więzieniu, do końca życia, bez prawa wcześniejszego zwolnienia - tak, kara śmierci - nie!
Re: Jestem Przeciwny karze śmierci !!!Dlaczego społeczeństwo ma utrzymywać jakieś "błędy genetyczne". Niektórych z morderców ciężko nazwać ludzmi, bo to ze nas fizycznie przypominają, nie czyni ich istotami posiadającymi zdolności myślenia, kojarzenia, zapamiętywania itp. To zwykłe zwierzęta. Zwyrodnialcy powinni być eliminowani, własnie dlatego by chronić inne wartościowe jednostki. Musi byc kara (nawet najwyższa) i nagroda. Taki jest porządek Świata !
Re: Jestem Przeciwny karze śmierci !!!Tracę humor gdy słyszę co robił np Samson. Masz racje ze nie powinno być kary śmierci, bo to dla takiego skurwysyna mało!!! jego należało by pociąć w plasterki tępa piłą i posypywać solą!
Re: Jestem Przeciwny karze śmierci !!!Im się robię starszy tym staje się radykalniejszy, uważam że kara śmierci jest humanitarna, utrzymywanie bandytów jest stratą kasy podatników
Re: Jestem Przeciwny karze śmierci !!!Nie umiem powiedzieć czy jestem zwolennikiem kary śmierci czy przeciwnikiem, to naprawdę zależy od przypadku jaki jest rozpatrywany, Kara śmierci powinna byc wykonywana na zbrodniarzach którzy mordują czy gwałcą dzieci, niewinność w konfrontacji z dorosłością.
Re: Jestem Przeciwny karze śmierci !!!Trzymam sztamę, z tymi, co są za kara śmierci! Jest wielu którzy na nią zasługują!
Re: Jestem Przeciwny karze śmierci !!!co za bezsens, nie nam sądzić komu sie należy a komu nie - takie gadanie jest pozbawione jakiegokolwiek sensu
![]() fajne? nie sądzę
Re: Jestem Przeciwny karze śmierci !!!ja uważam, że jeśłi ktos jest przeciewko karze śmierci - jest idiotą
Re: Jestem Przeciwny karze śmierci !!!
Zgadzam sie z Tobą! Pewni ludzi nie powinni zaśmiecać tego pięknego Świata !
23 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powróć do Kara śmierci - za czy przeciw Kto jest na forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|