Jestem Przeciwny karze śmierci !!!

Prawo odpowiada jasno ale życie często stawie to pytanie ponownie.

Jestem Przeciwny karze śmierci !!!

Postprzez Jano w Śro Lut 18, 2009 10:44 am

Właśnie my Europejczycy musimy pokazać, że jesteśmy na następnym etapie rozwoju społecznego. Musimy dawać Światu przykład. Tu nie chodzi tylko o zwykłe humanitarne zasady, kara śmierci cofa nas do średniowiecza. Bezwzględna odsiadka w więzieniu, do końca życia, bez prawa wcześniejszego zwolnienia - tak, kara śmierci - nie!
Jano

Re: Jestem Przeciwny karze śmierci !!!

Postprzez Sandokan w Pon Mar 09, 2009 10:26 am

Dlaczego społeczeństwo ma utrzymywać jakieś "błędy genetyczne". Niektórych z morderców ciężko nazwać ludzmi, bo to ze nas fizycznie przypominają, nie czyni ich istotami posiadającymi zdolności myślenia, kojarzenia, zapamiętywania itp. To zwykłe zwierzęta. Zwyrodnialcy powinni być eliminowani, własnie dlatego by chronić inne wartościowe jednostki. Musi byc kara (nawet najwyższa) i nagroda. Taki jest porządek Świata !
Sandokan

Postprzez Funker w Wto Mar 31, 2009 11:33 pm

Tracę humor gdy słyszę co robił np Samson. Masz racje ze nie powinno być kary śmierci, bo to dla takiego skurwysyna mało!!! jego należało by pociąć w plasterki tępa piłą i posypywać solą!
Funker

Dołączenie: Śro Paź 22, 2008 1:11 pm

Postprzez meritu w Śro Kwi 01, 2009 9:36 am

Im się robię starszy tym staje się radykalniejszy, uważam że kara śmierci jest humanitarna, utrzymywanie bandytów jest stratą kasy podatników
meritu

Dołączenie: Sob Sty 24, 2009 7:24 pm

Postprzez katari w Śro Kwi 01, 2009 12:14 pm

Nie umiem powiedzieć czy jestem zwolennikiem kary śmierci czy przeciwnikiem, to naprawdę zależy od przypadku jaki jest rozpatrywany, Kara śmierci powinna byc wykonywana na zbrodniarzach którzy mordują czy gwałcą dzieci, niewinność w konfrontacji z dorosłością.
katari

Postprzez Alkoholowy Joe w Wto Kwi 07, 2009 11:50 pm

Trzymam sztamę, z tymi, co są za kara śmierci! Jest wielu którzy na nią zasługują!
Alkoholowy Joe

Postprzez niekochamobamy w Pią Kwi 17, 2009 10:19 am

co za bezsens, nie nam sądzić komu sie należy a komu nie - takie gadanie jest pozbawione jakiegokolwiek sensu
Image

fajne?
nie sądzę
niekochamobamy

Dołączenie: Wto Lis 04, 2008 12:55 pm

Postprzez prostak w Pon Kwi 20, 2009 11:46 am

ja uważam, że jeśłi ktos jest przeciewko karze śmierci - jest idiotą
prostak

Postprzez Funker w Czw Maj 28, 2009 10:42 pm

prostak napisał(a):ja uważam, że jeśłi ktoś jest przeciwko karze śmierci - jest idiotą

Zgadzam sie z Tobą! Pewni ludzi nie powinni zaśmiecać tego pięknego Świata !
Funker

Dołączenie: Śro Paź 22, 2008 1:11 pm

Postprzez karas w Śro Sie 19, 2009 12:04 pm

Zawsze przeciw
karas

Następna

Powróć do Kara śmierci - za czy przeciw

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

• najnowsze dodane posty
  • najczęściej odwiedzane wątki